Hospice De Luwte De Luwte Thuis


Hospice De Luwte in Soest

Crowdfunding

Geplaatst op 18-12-2014.

Crowdfunding

 

Onze “crowd”  hoeven wij niet te zoeken, we hebben er redelijk zicht op. Onze crowd bestaat uit de mensen die of heel direct of zijdelings met ons hospice te maken hebben gehad. Soms heel lang geleden en soms in het recente verleden. En natuurlijk uit alle mensen uit Soest en Baarn die ons een warm hart toedragen om de functie die we hebben in deze twee gemeenten. We gaan bijna altijd met een goed gevoel uit elkaar en vaak wordt er nog een mooi bericht in het gastenboek geschreven. Deze mensen zijn onze beste ambassadeurs en vaak vinden we ze later in de tijd terug als eenmalige of structurele donateur. Ook de Soester en Baarnse middenstand heeft over het algemeen het beste met ons voor. We zijn er blij mee!

Nu wordt het in ons huis een beetje “crowdy”, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit.

En zo kwamen wij op het idee om aan crowdfunding te gaan doen. Er zijn hiertoe ca. 1500 middenstanders benaderd met de vraag of ze iets mee willen betalen aan de uitbouw van ons huis. Daar zitten we nu midden in en het geld komt rustig maar gestaag binnen. We zijn er heel blij mee.

De middenstand zit, zoals wij allemaal weten, niet in de meest bloeiende en groeiende periode ooit. Heel graag bedanken we dan ook iedereen die al gegeven heeft, en graag zien we mogelijk toekomstige giften tegemoet. Wij blijven ons werk zoals altijd doen; met al onze vrijwilligers die natuurlijk goud waard zijn en waar we nooit zonder kunnen. Maar ook met het gouden team van verpleegkundigen dat vanuit Zorgpalet Baarn-Soest bij ons werkt, de vrijwilligers van de Luwte Thuis en natuurlijk de coördinatoren, directie en het bestuur. U hoort het al hè ; veel mensen in het huis aan de Julianalaan. Allemaal bij die vier gasten en hun vrienden en familie die dag en nacht welkom zijn. Het mooie daaraan is dat wij veel met elkaar beleven, vaak zijn we daar allemaal tevreden mee maar soms zouden we dat graag heel anders willen. Wat meer privacy, vooral voor de familie die het vaak flink voor de kiezen krijgt. Maar ook voor de gasten die het gezellig vinden om met elkaar aan de keukentafel te zitten maar er dan vaak ongevraagd toeschouwers bij krijgen.

De plannen liggen klaar, de tekeningen zijn goedgekeurd, het bouwteam staat in de startblokken dus begin 2015 gaan we beginnen.

Meer ruimte en meer bewegingsvrijheid voor iedereen in huis dankzij iedereen die met ons mee wil doen door middel van een gift. Wij nodigen u van harte uit om ons te helpen met onze crowdfundingactie waarover u op onze site www.hospicedeluwte.nl meer informatie kunt vinden.

Ook kunt u op de site lezen onder het kopje “vacatures” dat wij twee nieuwe bestuursleden zoeken; één algemeen bestuurslid met als speerpunt HRM en

één voor de functie van secretaris.

Rest ons om nogmaals iedereen te bedanken die ons op wat voor manier dan ook het afgelopen jaar heeft gesteund. Wij gaan een druk jaar tegemoet en houden u graag op de hoogte van alle verbouwingsperikelen!

 


Column overzicht
Webdesign en sponsoring door RETO Copyright 2020, Stichting Hospice De Luwte