Burgemeesters op bezoek in Hospice

05-02-2014

Afgelopen donderdag waren de burgemeesters van Soest en Baarn, Dhr. Metz en Dhr. Röell bezoek in de Luwte. Voor Dhr. Metz was het een eerste kennismaking, voor Dhr. Röell de tweede keer dat hij op de koffie kwam in de Luwte. Zij werden ontvangen door Dorien Jetten, één van de vrijwilligers van het eerste uur. Zij heeft ze rondgeleid door het huis en kennis laten maken met één van de gasten. Aan de keukentafel hebben ze gesproken over het werk als vrijwilliger, over de gewoonten in huis en waar je zoal tegenaan loopt als vrijwilliger. Daarna hebben de beiden heren in het tuinhuis gesproken met de directie en de bestuursvoorzitter. Het was een gemoedelijk gesprek waarin het onder andere ging over de plek die de Luwte in neemt in de gemeenten Baarn en Soest. Er werd uitgebreid gepraat over de toekomstplannen van het Hospice en wat de gemeenten Soest en Baarn hierin zouden kunnen betekenen. De beide burgemeesters waren enthousiast en dragen ons huis een warm hart toe. Ze zegden toe dat ze met ons mee kijken waar ze ons kunnen steunen en dat ze hierin gezamenlijk zullen optrekken.

Het bezoek werd afgesloten met een foto in de gang van het hospice bij het beeld waarmee het hospice zeven jaar geleden werd geopend en dat een prominente plek in het huis inneemt.